Avatar utilizator
Uncategorized

Curs auditor intern al sistemului de management al serviciilor (IT) conform ISO/IEC 20000-1

3 zile
All levels
0 quizzes

Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecărui cursant este evaluată în funcţie de sarcini, discuţii, prezentări, contribuţii personale, sarcini îndeplinite, gestionarea optimă a timpului şi punctualitate.

  • Lector: ISO 20000 Lead Auditor, ISO 27001 IRCĂ Certified Lead Auditor
  • Tip curs: open/în-house (minim 5 participanți)
  • Locație: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov

CERTIFICAT

Participanții care promovează examenul final vor primi certificatul de participare și absolvire pentru Auditor al Sistemului de Management al Serviciilor. Certificatele vor fi eliberate sub acreditarea APM.

OBIECTIVE

Să ofere participanţilor abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru implementarea și auditarea proceselor de management al serviciilor, în conformitate cu cerinţele standardului internațional ISO/IEC 20000-1:2011.

Să explice principiile şi practicile gestionării unui sistem de management al serviciilor, să prezinte procesele de suport ale serviciilor și facă o incursiune în activitatea de audit al acestor procese.

Să prezinte noţiuni introductive de Management al Serviciilor IT (ITSM) și in ITIL (IT Infrastructure Library). Vor fi explicate procesele de service management (livrarea serviciilor, relatia dintre procese, procese de rezolutie si de control), conform standardelor și bunelor practici internaționale.

CINE AR TREBUI SĂ URMEZE ACEST CURS

Persoanele interesate de managementul serviciilor care doresc sa înțeleagă conceptul de ”Service Lifecycle” și procesele aferente.– Personalul din domeniul IT implicat efectiv în furnizarea și suportul serviciilor IT oferite, interesat de cele mai bune practici în domeniu.