Avatar utilizator
Uncategorized

Curs responsabil cu protectia datelor cu caracter personal – curs acreditat ANC, cod COR 242 231

180 ore
All levels
0 quizzes

Cerințe

 • Certificat de absolvire acreditat de ANC și supliment descriptiv conform cod COR 242 231;
 • Materialele de curs;
 • Taxa examinare ANC;
 • Sesiuni de Q&A (Intrebari si raspunsuri) ale cursantilor.
 • Kit documente G.D.P.R.

Professionals Business Knowledge pune la dispoziția profesioniștilor în căutare de actualizare și creștere profesională un curs ONLINE complet de formare a responsabililor cu protecția datelor. Structura cursului este construită să ajute participanții să dezvolte abilități practice și imediat aplicabile privind aspecte legale ale prelucrarilor de date cu caracter personal, modalitățile de implementare G.D.P.R., aspecte practice ce țin de securitatea activităților de prelucrare a datelor.

Vei învăța GDPR de la lectori specializați și cu o experiență vastă în domeniul protecției datelor cu caracter personal care activează ca avocați și specialiști certificați în domeniul securității informației.

Competențe practice obținute privind Protecția datelor cu caracter personal:

 • Să informezi organizația și persoanele vizate cu privire la drepturile și obligațiile lor în baza legislației;
 • Să monitorizezi modalități prin care organizația respecta legislația și standardele specifice la care organizația a aderat;
 • Să emiți recomandări și să oferi asistență de specialitate organizației cu privire la interpretarea și aplicarea prevederilor legislației;
 • Să gestionezi relația cu autoritatea de supraveghere;
 • Să respecți principiului obiectivitatii;
 • Să asiguri și să gestionezi registrului de evidență al prelucrării datelor cu caracter personal;
 • Să gestionezi și coordonezi resurselor umane, financiare, tehnice necesare realizării sarcinilor și activităților specifice;
 • Cum să te dezvolți profesional în mod continuu;
 • Să monitorizezi alocarea instrumentelor și metodelor de îmbunătățire a eficacității sistemului de management al securității datelor cu caracter personal;
 • Să analizezi și evaluezi riscurile de prelucrare a datelor cu caracter personal

Calendar cursuriAccounts

Free Trial

Grupa 1

6 septembrie – 6 octombrie 2021

Examen 7 octombrie 2021

1250 LEI EARLY BOOKING

pentru înscrierile până la 1 septembrie 2021

1500 LEI Preț întreg

Grupa 2

11 octombrie – 11 noiembrie

Examen 12 octombrie 2021

1250 LEI EARLY BOOKING

pentru înscrierile până la 6 octombrie 2021

1500 LEI Preț întreg

Grupa 3

8 noiembrie – 10 decembrie 2021

Examen 13 decembrie 2021

1250 LEI EARLY BOOKING

pentru înscrierile până la 3 noiembrie 2021

1500 LEI Preț întreg

 

Curs 100% LIVE

În aceasta perioada cursurile se țin ONLINE pe platforma noastra de e-learning. Cursul prezinta studii de caz realizate pe baza experienței trainerilor din domeniul protectiei datelor cu caracter personal. Dezbaterile realizate pe baza studiilor de caz aduc o valoare adaugata cunoștințelor cursanților.
Cursanţii sunt în legătură directă cu profesorii, 100% LIVE, pot să comunice în timp real cu aceştia, pot adresa întrebări şi pot rezolva exerciţii interactive.

NOTE

* Având în vedere prevederile Ordinului 1149/16.07.2020, pe perioada stării de alertă cursurile autorizate ANC se pot organiza și în sistem de videoconferinţă, utilizând o platforma online.
** Professionals Business Knowledge a implementat toate măsurile de distanțare socială privind răspândirea virusului SARS-CoV 2 pentru toate cursurile și examinarile ce au loc în sală.
***În conformitate cu prevederile standardului ocupațional, este necesară absolvirea de studii superioare pentru a putea susține examenul pentru absolvirea cursului.

Pentru detalii suplimentare privind agenda completă a fiecărei sesiuni de curs, va rugăm să ne contactați la adresa vanzari@training-professionals.ro.